Publicitat
Confidencial · 7 de Juny de 2017. 07:12h.

Massa ‘postveritats’

Ara, amb la comissió de Venècia

 Massa ‘postveritats’

Imatge del comentari del president Puigdemont a Instagram

Mentre el procés sobiranista es dirigeix cap a camins cada cop més difícils, alguns dirigents sobiranistes semblen haver-se decidit a favor de l'opció de realitzar dels fets unes interpretacions tan subjectives i forçades que, en realitat, entren al terreny de l'àmbit del que actualment es denomina com les posveritats.

Encara que alguns d'aquests casos puguin ser discutibles, el que ha passat amb la contestació de la Comissió de Venècia a la carta que el president Puigdemont li va enviar sobre el seu projecte de realitzar un referèndum supera tot el que s'havia fet fins ara en aquest àmbit, i ha sorprès fins i tot  amplis sectors de Junts pel Sí.

La Comissió va contestar que qualsevol referèndum hauria de realitzar-se "de conformitat amb les autoritats espanyoles" i sempre dins del marc de la Constitució i la legislació vigent, és a dir, desqualificant totalment la intenció de Puigdemont de fer un referèndum unilateral i il·legal. Malgrat tot, el president català va escriure a Instagram: "Bona resposta de la Comissió de Venècia: avala la nostra posició i fa un emplaçament implícit a negociar el referèndum".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 PQG , Península Ibérica , 07/06/2017 - 11:23

La verdad es que TODO el proces está basado en posverdades y hechos alternativos o por lo menos hay tantos que ya tapan cualquier argumento válido que los indepes hubieran podido tener en su momento