Publicitat
Confidencial · 12 de Setembre de 2017. 00:15h.

1-O: sensació de nyap

El referèndum perd credibilitat

1-O: sensació de nyap

Model d'urna i papereta utilitzades a la consulta del 9-N del 2014

Tot i la massiva assistència de ciutadans a la manifestació de la Diada d'aquest dilluns, la sensació generalitzada, fins i tot entre amplis sectors independentistes, és que la convocatòria del referèndum del proper 1 d'octubre ha entrat a una dinàmica de confusió i dubtes, entre d’altres coses perquè és evident que s'estan plantejant greus problemes d'infraestructura.

En aquesta línia, ha contribuït que aquesta sensació s'hagi estès la manera de tramitar i aprovar al Parlament les lleis sobre el mateix referèndum i la que regularia l'eventual desconnexió catalana d'Espanya, ja que el caràcter democràtic d'aquesta tramitació ha estat àmpliament qüestionat dins i fora de Catalunya.

Així mateix, les intervencions d’aquest dilluns del president Puigdemont i de Jordi Sánchez, que dirigeix l'Assemblea Nacional Catalana, demanant a Mariano Rajoy una oferta d’última hora per retardar el referèndum, han estat analitzades per alguns sectors independentistes en el sentit que s'està començant a acceptar que la consulta de l'1-O no serà possible.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Lluis, Hospitalet, 12/09/2017 - 01:14

És clar!..Som collonuts i bla-bla-bla....fins que es veu que només queda el.......bla-bla-bla. Ep! i ràpid a sopar a casa que demà s'ha de treballar!