Publicitat
Confidencial · 7 de Novembre de 2019. 00:20h.

10-N: tothom contra el procés

Només Podem planteja una feble defensa

10-N: tothom contra el procés

Imatge dels participants al recent debat entre candidats del 10-N

El recent debat televisat entre els primers candidats a les eleccions generals espanyoles del proper diumenge ha posat de manifest que, amb l'excepció -no molt clara- de Podem, el conjunt de les formacions polítiques espanyoles són totalment contràries al procés independentista que s'ha desenvolupat a Catalunya.

En aquest sentit, fonts de partits polítics catalans comenten que, després d'aquest debat, és evident que el futur del projecte independentista és a hores d'ara molt fosc, perquè només Pablo Iglesias, el líder de Podem, va plantejar una certa defensa, amb una convicció molt feble, d'algunes de les posicions que manté l'independentisme català.

Aquestes fonts destaquen especialment el progressiu gir cap a posicions d'extrema duresa amb el projecte independentista del candidat socialista i president en funcions de Govern espanyol, Pedro Sánchez, que segueix sent el màxim favorit per guanyar les eleccions i mantenir-se al seu lloc. Per tant, l'independentisme català ho té magre.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 no soy nadie, barcelona, 07/11/2019 - 15:13

No sé que decirte, uno de los caladeros de votos de este señor es el descontento, venga de donde venga. Supongo que puede buscar un votante sea de derechas o de izquierdas que quiera jugar al buen samaritano con los indepes. Gran error. Además este señor ha demostrado ser un desastre, llevó al poder a Rajoy...

#1 no soy nadie, barcelona, 07/11/2019 - 09:48

Al marques de Galapagar todo le vale para arañar votos, siempre ha creído que los descreídos del 3% y "gelat de postre" le votarían a él cuando se bajaran del burro. Un arribista despreciable... otro más.

#1.1 Ribes, Hospi, 07/11/2019 - 14:27

Pero nunca le votarán, así que no se entiende que les baile el agua.