Confidencial · 18 de Juliol de 2019. 00:35h.

11-M ‘a la catalana’

Aznar i Acebes creen escola a Catalunya

11-M ‘a la catalana’

Una de les informacions del diari 'Público' sobre l'afer

Els promotors de la teoria de la conspiració sobre els atemptats jihadistes de l'11 de març del 2004, organitzada bàsicament pel llavors president del Govern espanyol, José María Aznar, i el seu ministre de l'Interior, Àngel Acebes, amb diverses complicitats mediàtiques, van difondre la tesi que, realment, els atemptats no havien estat perpetrats per activistes del gihadisme islamista radical, sinó per ETA. Era una versió del que actualment es diu fake news.

I ara resulta que tant Aznar com Acebes han esdevinguts referents d'alguns sectors de l'independentisme radical català, que des que es van produir els atemptats jihadistes d'agost del 2017 a Catalunya parlen, no sempre amb claredat, de la possibilitat que l'autoria, per acció o per omissió, dels fets correspongués realment a determinats serveis de l'Estat espanyol, amb l’objetiu de boicotejar el referèndum il·legal que s'havia convocat per a l'1 d'octubre d'aquest any.

Aquesta teoria de la conspiració a la catalana part de les relacions entre un dels implicats als fets, un antic imam islamista de Ripoll, i agents del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) del Govern espanyol. Així, aquest 11-M català hauria estat organitzat pel CNI utilitzant aquest imam i diversos activistes de la seva òrbita. D'aquesta manera, l'independentisme radical posaria la delirant cirereta de l'imaginari pastís que ha intentat cuinar amb la seva ficció sobre l'enemic espanyol.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Yo, BARCELONA, 18/07/2019 - 15:52

Son unos miserables y en su juego y en sus mentes podridas todo vale....Asco

#1 A., Barcelona, 18/07/2019 - 10:57

15 anys més tard i tornem a sentir a parlar del Titadyne i de l'àcid bòric. Tant criticar a Losantos i els nostres patriotes són pitjors.