Publicitat
Confidencial · 20 de Novembre de 2019. 00:20h.

200 intel·lectuals (pro PSOE)

Manipulació de la realitat catalana

200 intel·lectuals (pro PSOE)

Imatge del manifest, publicat a la revista 'Contexto’

El manifest que uns 200 intel·lectuals de tot el món han difós recentment sol·licitant "una sortida política" per al problema català i que, partint de la base que es tracta d'un conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol, de tipus bilateral, assumeixen una posició d'equidistància, està sent criticat amb duresa per diversos polítics i intel·lectuals catalans no independentistes. Entre els signants figuren Anthony Giddens, Noam Chomsky, Daniel Innerarity, José Antonio Pérez Tapias, Manuela Carmena o Iñaki Gabilondo.

Així, un d'aquests intel·lectuals catalans crítics amb el manifest, el catedràtic de Dret Constitucional Francesc de Carreras, afirma a un article publicat a l'edició catalana del diari El País que "el problema no és tant que els partidaris de la independència intentin aconseguir-la, una cosa certament natural, sinó que els no partidaris hagin esdevinguts els seus companys de viatge i donin suport a les seves polítiques".

També assegura que les peticions que conté el manifest "són exactament contràries als principis de l'Estat democràtic i de l'Estat de dret", i finalitza amb la següent consideració: "El que demanen coincideix amb la posició d'ERC, probable sustentació del futur Govern de Sánchez. Com per posar-se a tremolar!".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Veciana, Barcelona, 20/11/2019 - 19:52

¿Sigue vivo Noam Chomsky? Empiezo a creer esas teorías de que cierta gente en este mundo no se muere nunca porque comen carne humana: la reina de Inglaterra,Soros,Kissinger...

#5 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/11/2019 - 16:39

"partint de la base que es tracta d'un conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol, de tipus bilateral, assumeixen una posició d'equidistància" Partiendo de esa base no son equidistantes sino pro-separatistas. ¿tendrá todo esto algo que ver con que el PSOE dependa de presos para gobernar? Si sale adelante será, de facto, el PRESOE.

#4 Chris, Lleida, 20/11/2019 - 11:50

Massa tard em vaig donar compte què els majors hipòcrites son els socialistes.

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 20/11/2019 - 10:11

¡Iñaki Gabilondo...! hace falta tener la cara de cemento armado para seguir, a estas alturas, con la milonga equidistante en Cataluña... El periodista de referencia del PSOE... la mano derecha de Cebrián... ciego ante la corrupción socialista... mejor cállate, has perdido la dignidad y la credibilidad .

#2 Tofeles, Barcelona, 20/11/2019 - 08:35

Em temo que us heu equivocat en una lletra pillets. No era PSOE oi al que us referieu?. Tu ya me entiendes.