Publicitat
Confidencial · 20 de Març de 2017. 00:10h.

9-N: Alleujament a Madrid

Per l'absència de reacció a la sentència

9-N: Alleujament a Madrid

Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, durant el judici del 9-N

L'administració espanyola ha sentit un gran alleujament després que l'única reacció a les condemnes contra Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per l'organització de la consulta del 9-N hagi consistit a declaracions i comunicats, sense que s'hagi realitzat, ni proposat, cap acció concreta.

Quan es va celebrar el judici, i el de Francesc Homs davant del Tribunal Suprem, molts dirigents sobiranistes van llançar advertències sobre les conseqüències que podria tenir una eventual condemna de càrrecs electes de la Generalitat per posar les urnes. Tanmateix, la reacció només ha estat verbal.

El Govern de Mariano Rajoy ha obtingut la conclusió que aquesta absència de reacció confirma el seu convenciment que els impulsors del procés sobiranista saben que ja no tenen alternatives i que el projecte és inviable. Segons l'entorn de Rajoy, només queda que aquest fet sigui reconegut públicament.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pep-BCN, BCN, 20/03/2017 - 01:34

En Mas, Homs, Puigdemont..i companyia reconèixer que s'han equivocat? Ni somiar-ho!!..Abans diran que ha estat un complot de la Galàxia contra ells....