Publicitat
Confidencial · 26 de Juliol de 2017. 00:15h.

9-N: el 'gripau', als funcionaris

Els investigats assenyalen els interventors

9-N: el 'gripau', als funcionaris

Ortega, Homs, Mas i Rigau amb el president Puigdemont

El Govern de Puigdemont sol utilitzar un to grandiloqüent per assegurar que garanteix que els funcionaris de la Generalitat no es veuran perjudicats per les eventuals accions judicials de l'administració espanyola contra les actuacions relacionades amb el projecte independentista.

Sembla, però, que aquest plantejament no és compartit per tots els sectors de l'independentisme català, segons l'escrit d'al·legacions que la Generalitat va remetre al Tribunal de Comptes per demanar l'arxiu de les actuacions sobre una presumpta despesa irregular de diners públics el 9-N del 2014 per Artur Mas, Irene Rigau, Joana Ortega i Francesc Homs.

Així, aquestes al·legacions plantegen, entre d’altres qüestions, que els quatre investigats van utilitzar els diners públics perquè els corresponents interventors no van formular cap objecció. S'al·lega, concretament, que les despeses del 9-N van ser "intervingudes i aprovades" pels interventors delegats dels diferents departaments implicats. És a dir, que s'atribueixen les eventuals irregularitats comptables a aquests funcionaris.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Feinmann, Valencia, 26/07/2017 - 22:10

Es el deber de los funcionarios enfrentarse a los políticos en defensa de la ley.


#2 Pepe, Alacant, 26/07/2017 - 18:25

Artur Mas se atribuía públicamente la única responsabilidad del 9N hasta que llegó a los tribunales, pero allí se retractó alegando que no fue él quien lo llevó a cabo, fueron los "voluntarios", un buen aviso para navegantes.

#1 polloloco, Ciutat, 26/07/2017 - 10:43

Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau: Covards!