Publicitat
Confidencial · 22 de Juliol de 2019. 00:05h.

A ERC estan encantats

Amb les baralles dels exconvergents

A ERC estan encantats

Oriol Junqueras, durant unes declaracions radiofòniques

Els dirigents d'Esquerra estan molt satisfets a hores d'ara amb l'important embolic que s'està produint ara mateix dins del món exconvergent, a conseqüència dels forts enfrontaments entre els diversos sectors que pretenen actualment aconseguir el control del PDECat i de Junts per Catalunya (JxC), la marca electoral del partit.

Fonts d'Esquerra asseguren que, d'aquesta manera, els dirigents de JxC li estan fent una part substancial de la propera precampanya electoral al partit d'Oriol Junqueras. A més, membres de la direcció d'ERC es refereixen habitualment en públic, amb una certa ironia, a les baralles entre els diversos grups exconvergents utilitzant l'expressió "debats interns".

En qualsevol cas, la direcció d'Esquerra té el convenciment que Torra no podrà mantenir el control de la situació des del moment en què es difongui la sentència dels independentistes processats i jutjats per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017, i haurà de convocar eleccions. Torra ha descartat recentment aquesta convocatòria amb l’objetiu d’ intentar guanyar temps davant de la probable victòria d'Esquerra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat