Publicitat
Confidencial · 19 de Juny de 2017. 00:27h.

A Junqueras ‘se li en va l'olla’

Compara el TC amb el TOP franquista

A Junqueras ‘se li en va l'olla’

Oriol Junqueras durant un acte d'Esquerra

El líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, va sorprendre fins i tot sectors del seu mateix partit quan durant una recent entrevista a l'emissora RAC 1 va dir que "ni el Tribunal d'Ordre Públic" (el TOP franquista) actuava com l'actual administració espanyola, en una afirmació especialment dirigida al Tribunal Constitucional (TC).

Alguns veterans de l'independentisme, totalment favorables a les posicions de Junqueras, creuen però, que el vicepresident del Govern va cometre un error molt greu, perquè molts independentistes catalans van ser víctimes del TOP i difícilment acceptarien que aquesta jurisdicció d'excepció del franquisme era una cosa similar a l'actual TC de l'Estat espanyol.

Sectors no independentistes, de la seva banda, consideren que l'estratègia recent de Junqueras i d'altres líders independentistes catalans es relaciona amb el fet que són conscients que no es podrà complir la promesa de fer un referèndum d'independència, i busquen la mobilització del independentisme mitjançant una crítica irreal i exagerada de l'administració espanyola.

3 Comentaris

Publicitat
#3 M, Sabadell, 19/06/2017 - 17:30

Disparar por elevación es una táctica que algunos utilizan cuando no saben a donde apuntan.

#2 Kropotkin, Vic, 19/06/2017 - 12:10

Esta gente esta muy ida, pero no desaprovechan ninguna ocasion de pegarse grandes comilonas. Este personaje ha doblado su volumen desde que tiene cargos publicos. No son inteligentes pero son listos... Jua, jua, jua,...

#1 manuel, Barcelona (España), 19/06/2017 - 10:50

Cony el listo del Dúo Sacapuntas comparando los TOP con el TC. Cómo se nota que habla de oídas y que no tiene ni idea de lo que eran los TOP y lo que era el régimen franquista. Y como él, muchos de los que "pían" en contra de la DEMOCRACIA española, comparándola con la dictadura. No saben ni lo que dicen y actúan cual "borregos" .