Publicitat
Confidencial · 15 de Maig de 2019. 00:05h.

A JxC li cal tenir el Govern

Per controlar els diners públics

A JxC li cal tenir el Govern

Puigdemont a Waterloo, amb altres dirigents independentistes

Fonts de diversos sectors de l'independentisme català coincideixen a l'afirmació que, quan les candidatures controlades per Puigdemont i el grup de Waterloo perdin unes eleccions catalanes, els col·lectius independentistes que defensen posicions unilaterals i d'enfrontament amb l'administració de l'Estat patiran un cop que, molt probablement, serà definitiu per a la correlació de forces dins de l'independentisme.

A hores d'ara, el que manté viu el conjunt de ficcions, mites i fantasies del gup de Waterloo és el control del poder de la Generalitat. És a dir, la capacitat de Puigdemont i del seu grup d'afins de repartir càrrecs, sous, concessions i diners públics entre els qui, a canvi, estiguin disposats a donar suport a les ocurrències, cada vegada més allunyades de la realitat, de l'expresident.

Però si Puigdemont i el seu grup perden el control del Govern, i per tant dels diners públics de la Generalitat, tot l'escenari del seu irreal muntatge s'ensorrarà. En aquest sentit, l'actual enfrontament entre Esquerra i Junts per Catalunya és fonamental, perquè si el partit de Junqueras guanya les eleccions catalanes, la coalició que controla Puigdemont quedarà al marge del poder de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 15/05/2019 - 00:37

Pero cómo Sr. Rius, ¿que ésto va de dinero y no de independencia? No me lo puedo creer Mari Pili. A ver si va a ser que nos han engañado. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je, je, je, je. je,