Publicitat

Intenta deixar content tothom

A què juga Iceta?

Miquel Iceta, durant una intervenció al Parlament

L'intent de la direcció del PSC de menjar-se el vot de Ciutadans i, alhora, deixar content tothom dins del mateix partit, el PSOE i Esquerra, s'està reflectint a l'aplicació d'una estratègia erràtica, que està desconcertant i confonent gran part dels seus militants, segons asseguren fonts dels socialistes catalans.

D'una banda, es revela que el PSC qüestiona el model d'immersió lingüística amb l'objectiu prioritari d'anar ocupant l’espai que ha perdut Ciutadans, i amb la pretensió secundària de tranquil·litzar els barons del PSOE davant de les negociacions amb Esquerra, i preparar així el terreny pel pacte amb el partit de Junqueras per a la investidura de Pedro Sánchez.

D'altra, però, Iceta vol evitar l'acusació de botifler i pretén també tranquil·litzar Esquerra, alarmada per aquesta crítica a la immersió, i els sectors catalanistes que encara queden al PSC, i torna a plantejar la vella història que Catalunya és una nació. Davant d'aquesta sorprenent estratègia d'assumir posicions aparentment contradictòries, la sensació entre els militants socialistes és que el partit està perdent el rumb.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 prca emseria, barcelona, 27/11/2019 - 22:47

Catalunya no és cap nacio. És una inmensa mentida que s' aguanta perque encara quedem uns quants catalans.
D' aqui 50 anys ningú s' ho plantejarà

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/11/2019 - 17:13

"i els sectors catalanistes que encara queden al PSC" Sr. Rius, no son "los sectores catalanistas que aún quedan en el PSC", son los sectores separatistas que dirigen, y siempre han dirigido, el Partido Separatista Camuflado.

#2 Veciana, Barcelona, 27/11/2019 - 16:05

230000 votos pasaron de la PSOE a VOX,que no lo olviden.

#1 Galba, Barcelona, 27/11/2019 - 10:47

No s'oblidi que sempre que es presenta una oportunitat de fer-ho, Iceta la caga.