Publicitat
Confidencial · 16 de Juliol de 2019. 00:22h.

A Torra se li ha covat l'arròs

Ara voldria exercir de president real

A Torra se li ha covat l'arròs

Imatge d'arxiu del president Torra

Quan Quim Torra va dir recentment que no es considerava un "president provisional", com va afirmar quan va prendre possessió de la presidència de la Generalitat després d'haver estat designat per al càrrec per Carles Puigdemont, estava indicant que no es descartava a sí mateix per ser el candidat de Junts per Catalunya (JxC), la marca electoral del PDECat, a les properes eleccions catalanes, segons fonts d'aquest partit.

A més, afegeixen aquestes fonts, Torra també reflectia un cert desig de desmarcar-se parcialment de l'expresident Puigdemont, per intentar exercir realment com a president de la Generalitat de manera autònoma i independent. Aquest plantejament partiria d'un canvi de posició de Torra, en el sentit que estaria penedit d'haver estat utilitzat fins ara com a un simple instrument pel grup de Waterloo.

Malgrat tot, les mateixes fonts diuen que Torra ja ha fet massa tard, perquè Puigdemont, que encara té el control de JxC i del PDECat, està en contra d'aquesta eventual revifada política del president, i els apparatchiks del partit, dirigits des de Waterloo, no ho permetrien. D'altra banda, també cal tenir en compte que Artur Mas està maniobrant per buscar el seu futur espai a l'àmbit exconvergent, i estaria en contra d'una possible emergència de Torra.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat