Publicitat

L'independentisme silencia el judici

A Trapero, ni cas

Josep Lluís Trapero durant el seu judici a l'Audiència Nacional

Els mitjans de comunicació controlats per l'independentisme català estan informant amb un baix perfil mediàtic sobre el judici a l'Audiència Nacional contra el cap dels Mossos d'Esquadra durant els fets de la tardor del 2017, Josep Lluís Trapero, i d’altres directius de la policia catalana aquells moments.

L'aïllament de Trapero és el producte de la decisió independentista de considerar que l'excap màxim de la policia de la Generalitat de Catalunya ja no és dels nostres. Trapero s'ha quedat sol perquè l'estratègia de la seva defensa judicial està basada al desmarcatge de les autoritats catalanes d'aquella època.

L’excap dels Mossos, que afronta una petició fiscal d'onze anys de presó, va ser utilitzat pel Govern de Puigdemont per aconseguir la passivitat de la policia catalana davant de la vulneració de la legalitat que es va produir a Catalunya durant els mesos de setembre i otcubre del 2017. Després, com a Trapero s'ha desmarcat del fracassat projecte independentista, se li deixa caure.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Manel, Girons, 13/02/2020 - 14:13

Sobre el seguiment del judici a Trapero. 1) se segueix à diari al 3.24h. 2) L'Ernesto Ekaizer comenta al programa de Lídia Heredia. 3) íd. la Rahola à Tot es mou 3) Cada nit Marc Molins fa la crònica al programa del Grasset 4) Vila web i Ara no hi ha dia que no hi dediquin sengles articles a l'ed. digital. Qui diu que no té cobertura el tema?

#3 Victima también de poner palos a las ruedas en la investigación de mi hermana , TERRASSA, 13/02/2020 - 13:20

Poner palos a las ruedas, falsificar actas, cambiar fechas, alterar documentos, hacer como que hacen algo y no hacer nada, ser ineficaces, parece que es algo habitual.. a mi no me sorprende nada, todo esto y mucho mas es la consecuencia de no haber puesto remedio antes por parte de otras autoridades..
Trapero, espero que al menos pagues por esto.

#2 Alicia, Barcelona, 13/02/2020 - 11:15

Es casi imposible seguir ese juicio en directo o tener noticias diarias y no solo por los medios catalanes (creo que la señal en directo la tiene el canal 3/24).
Lo he podido seguir muy poco y es mucho más interesante de lo que aparenta por su nivel de divulgación.
¿Es la demostración de un golpe de estado y ahora no interesa?

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/02/2020 - 00:53

Si al final le cae prisión, a este seguro que no lo echan en breve. Le pasa lo que le pasa por trepa, por Trepero.