Publicitat
Confidencial · 27 de Febrer de 2020. 00:20h.

A Valls se li cova l'arròs

No ha definit un programa clar

A Valls se li cova l'arròs

Manuel Valls, durant una roda de premsa

Manuel Valls va despertar grans expectatives quan va irrompre al panorama polític català, una expectació que es va veure parcialment defraudada quan va obtenir un resultat discret a les eleccions municipals de Barcelona. Tanmateix, va recuperar protagonisme amb la seva iniciativa d'impedir que l'independentisme -Ernest Maragall, d'ERC- controlés l'alcaldia de la capital catalana.

Després, Valls, ja totalment desmarcat de Ciutadans, sembla haver establert les seves preferències a la política no municipal, sinó catalana, és a dir al Parlament. I el seu espai ideològic seria l'àmbit del catalanisme moderat, pragmàtic i centrista que pretén actualment reorganitzar-se per omplir el buit que va deixar a Catalunya la desaparició de CiU.

L’ex primer ministre de França, però, no està participant de manera activa als treballs que estan realitzant els grups que es mouen en aquesta òrbita ideològica, per aconseguir una certa estructuració orgànica que pugui donar-los garanties electorals. Sembla que el protagonisme de Valls en aquests treballs és mínim, i és probable que, quan intenti participar, ja sigui massa tard.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat