Publicitat
Confidencial · 2 de Desembre de 2019. 00:25h.

Abans no deien ‘Sit & talk’

Quan van aprovar les lleis de desconnexió

Abans no deien ‘Sit & talk’

Cartells amb la frase 'Spain: Sit & talk', durant un acte independentista

La petició a l'administració espanyola d'una obertura de negociacions, com a l'última manera de salvar la cara després del fracàs del projecte independentista, ha esdevingut, mitjançant la frase Spain: Sit & talk (Espanya: Seu i negocia), una icona de l'independentisme català. Aquest plantejament encaixa perfectament a l'estratègia d'atribuir a Espanya tot el que passa a Catalunya, com els recents i greus episodis de violència protagonitzats per activistes independentistes.

Per comprovar el nivell real de la reculada de l'independentisme, només cal comparar aquesta súplica -Spain: Sit & talk- amb l'exigent i desafiant arrogància que impregnava els textos de les lleis de referèndum i de desconnexió -anomenada de transitorietat jurídica- aprovades al Parlament per la majoria independentista els dies 6 i 7 de setembre del 2017. L’aprovació d’ambdues lleis va ser propiciada per un comportament absolutament totalitari de la llavors presidenta de la cambra, Carme Forcadell.

Les coses, però, han canviat. I d'aquell arrogant desafiament que declarava que cap norma no prevaldria sobre aquestes lleis, és a dir, no tindria validesa, i que deslegitimava el sistema judicial espanyol i qualsevol decisió de l'administració espanyola, s'ha passat ara a Spain: Sit & talk. Ja no s’exigeix res. Simplement, es pidola a aquesta mateixa administració espanyola un gest que pugui ser utilitzat pels independentistes catalans per intentar justificar el seu fracàs i amagar la notable rebaixa de les seves pretensions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 02/12/2019 - 14:14

! Ya lo había escuchado antes! !! Que se sienten , coño !! el grito de Tejero en el Congreso el 23 F....... lo han recuperado los sonriures.

#1 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 02/12/2019 - 03:13

Aquí otro cartel: "Would you sit & talk with a LIAR? Porque todo el movimiento independentista está liderado por mentirosos (LIARS en inglés): Mas, Junqueras, Forcadell, Casals, Jordis, Puigdemont, Torra, ahora; Pujol, Carod, Puigcercós, antes. Ahora se suma la CUP además a LIAR el follón y desatar la barbarie en la calle. Otro: "So tell the tru