Publicitat

Els afectats haurien sortit en llibertat

Absolucions?

Imatge dels acusats al judici pels fets de la tardor del 2017

La sentència del judici contra els dirigents independentistes processats per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017, es difondrà durant la primera quinzena del proper mes d'octubre. L'independentisme assegura que no acceptarà cap sentència que no sigui l'absolució de tots els acusats.

Sembla, però, que la decisió del tribunal no serà precisament l'absolució dels processats, i fins i tot algunes fonts judicials creuen que aquesta sentència serà dura. En aquesta línia, exclouen que puguin produir-se absolucions, perquè si els magistrats preveiessin que algun acusat serà absolt, ja hauria estat posat en llibertat, que és la pràctica judicial habitual en aquestes situacions.

Queden al marge d'aquest criteri els casos dels processats Carles Mundó, Santi Vila i Meritxell Borràs, que es troben en llibertat, i que estan acusats de malversació de fons públics i de desobediència. Les previsions sobre les seves sentències, segons les mateixes fonts, és que siguin absolts o condemnats a penes baixes.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 El Sifoner, Castelló, 03/10/2019 - 12:29

¿Absoluciones?. Como bien dice en su articulo, me temo que no, en este juicio no se a tenido en cuenta todos los males acaecidos desde que estos ciudadanos ahora en prisión preventiva, empezaron su "PROCESO". ¿Donde estamos? sociedad dividida, ánimos caldeados, odio, rencor, etc...., eso si, muchos con buenos sueldos gracias al "PROCESO"

#4 Didac, Barcelona, 03/10/2019 - 10:22

El mal que han fet es d'una proporció colossal que no es podrà reparar amb una generació. Les lleis del 6 i 7 setembre van ser un veritable cop d'estat, i això ho han de pagar amb una pena severa i estricta, sobretot en un entorn geografic fora d'aqui. La llàstima serà que si els condemnen a 4 anys, en porten 2 fets i en 2 mesos surten al carr

#3 Aclaración, Barcelona, 03/10/2019 - 10:07

Para los golpistas encarcelados, "Ni olvido, ni perdón".

#2 Aurelio, Barcelona, 03/10/2019 - 08:53

Per un cop estic d'acord amb el lazis........
No, que surtin absolts no, estic d'acord en que: Ni oblit ni perdó

#1 AnnaMollet, Mollet, 03/10/2019 - 00:47

Hicieron un Golpe de Estado, y deben pagar por ello con muchos años de cárcel, dada la gravedad de los delitos cometidos.