Publicitat
Confidencial · 18 de Novembre de 2019. 00:25h.

Adéu a la 'fake news' del 80%

Amb el pacte PSOE-Podem

Adéu a la 'fake news' del 80%

Ada Colau amb Pablo Iglesias, durant un acte electoral

Una de les fake news més apreciades per l'independentisme, segons la qual el 80% dels ciutadans de Catalunya dóna suport a la realització d'un referèndum sobre la independència, en una al·lusió als comuns, s'ha ensorrat de manera estrepitosa amb l'acord signat entre el PSOE i Unides Podem per intentar la governabilitat de l'Estat mitjançant un futur Govern de coalició.

Aquest acord implica una esmena a la totalitat a aquest eventual referèndum, ja que estableix que qualsevol fórmula per a una eventual solució del problema de Catalunya estarà "sempre dins de la Constitució", i el referèndum reivindicat està fora del text constitucional. I també s'assumeix que "s'enfortirà l'Estat de les autonomies", la qual cosa exclou la independència de qualsevol comunitat autònoma d'aquest Estat.

Per tant, signant el text que han signat, els comuns, que a Catalunya lideren figures com a Ada Colau, que té habitualment un peu a l'independentisme i un altre fora, o Jaume Asens, l'home de Puigdemont a Catalunya en Comú, renuncien a exigir a l'Estat un referèndum d'autodeterminació. I així, el cèlebre 80% es va a fer punyetes.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Capit@n España, The broquil is over, 18/11/2019 - 09:56

Colau ya va cuesta abajo.....Dios no quiera que le den algún ministerio.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/11/2019 - 00:14

Los dos de la foto, falsos y ambiciosos, solo superados en ambas cosas por Pedrando VII, acabarán enfrentados y a puñaladas. Al tiempo.