Publicitat
Confidencial · 21 d'Abril de 2017. 00:00h.

Adéu al 'xoc de trens'

El 'suflé' independentista s'ha desinflat

Adéu al 'xoc de trens'

Les banderes catalana i espanyola al Palau de la Generalitat

Fins ara, era habitual parlar del xoc de trens que semblava que havia de produir-se entre les administracions espanyola i catalana quan, després d'una absència total d'acords sobre el projecte inependentista, el sobiranisme català prengués decisions contundents i unilaterals.

Tanmateix, l'expressió xoc de trens està començant a desaparèixer del llenguatge sobiranista, ja que els dirigents independentistes estan assumint que, després de més de cinc anys de procés, la realitat és que no s'ha aconseguit cap de les reivindicacions plantejades i, a més , les expectatives són totalment negatives.

Amb el desenvolupament del procés sobiranista totalment bloquejat, sembla inapropiat parlar de xoc de trens, ja que el tren independentista s'ha aturat, i tot indica que els seus conductors estan començant a baixar. De fet, el procés era un tren que es dirigia contra el mur de l'administració espanyola, i ara està frenant.

2 Comentaris

Publicitat
#2 Mesetario, Mesetario, 21/04/2017 - 18:22

Es completamente falso que el prucess no haya conseguido nada.
Ha sido una excusa perfecta para incrementar considerablemente el número de enchufados prucessistas, amiguetes de Junqueras, Puigdemont...
Esos que ganan una pasta gansa de dinero público por tocarse el nardo.

#1 Carlos BCN, Barcelona , 21/04/2017 - 06:22

Pues el tren español se ha llenado en los últimos años con muchísimos catalanes como yo, que siempre había sido catalanista aunque leal a España. Ellos verán pero la venganza por los últimos 5 años está al caer...