Publicitat

Laura Borràs i Eduard Pujol fiquen la pota

Aficionats

Laura Borràs amb Eduard Pujol (foto: 'Twitter')

Les recents i greus equivocacions de la consellera de Cultura, Laura Borràs, pel que fa al principi del secret sumarial, i del portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Parlament, Eduard Pujol, sobre els protagonistes de l'actual onada de reivindicació social a Catalunya, han causat estupefacció entre els dirigents del PDECat més veterans i amb més experiència política.

Borràs, diuen, va demostrar que desconeix el concepte del secret sumarial, el que és molt greu per a un membre del Govern de Catalunya, i a més, va deixar en evidència un altre conseller, en aquest cas el d'Interior, Miquel Buch, a qui va acusar, involuntàriament i per simple ignorància, de violar aquest principi, la qual cosas, segons les mateixes fonts, indica una absoluta falta de preparació per ocupar el lloc que ocupa.

I afegeixen que el mateix pot dir-se d'Eduard Pujol, que des de la seva bombolla d'un independentisme utòpic, va dir que les motivacions dels milers de ciutadans que aquests dies estan realitzant vagues i mobilitzacions a Catalunya "són qüestions no essencials" i "engrunes", ja que, segons ell, "cal anar a la resolució del problema" que, segons les seves tesis, és la consecució de l'autodeterminació de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 M, Sabadell, 30/11/2018 - 13:29

Está claro, para tener un puesto en la política catalana, solo hace falta colgarse un lazo de color amarillo, cuanto mas grande mejor, decir que la independencia es la solución a todos los problemas incluso para curar la calvicie y la obesidad, y culpar de todo y siempre al estado español.
De esta forma aunque seas un garrulo siempre tendrás votos

#2.1 Albert, BCN, 30/11/2018 - 21:22

Con el Purria funciona! quiza es que hay muchos purrias!

#1 Sharp, Tarragona, 30/11/2018 - 12:43

Que se puede esperar de personajes como éstos, cuya única virtud es ser "inependentistas". El Sr. Pujol, es sencillamente un "bocazas", pero además sin gracia. Sirviria para lo mismo en cualquier partido, incluido en VOX o en el Autentico Partido de la Falanje reconstituida.