Publicitat
Confidencial · 29 de Juliol de 2019. 00:23h.

Així es perd la credibilitat

Les dades de la 'Cambra’, qüestionades

Així es perd la credibilitat

El president de 'la Cambra', Joan Canadell, en una imatge d'arxiu

Fins ara, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra, era una entitat que destacava, entre d’altres qüestions, per la solvència i fiabilitat dels seus informes i dades sobre la conjuntura econòmica. Tanmateix, segons fonts empresarials, aquest prestigi corre el risc d'ensorrar-se a conseqüència de les pràctiques introduïdes pel nou president de la corporació, Joan Canadell, pertanyent al corrent més ultra de l'independentisme.

En aquest sentit, les mateixes fonts consideren injustificable la manipulació de les dades objectives, que se suposa que ha impulsat el mateix Canadell, al text d’un informe de la Cambra sobre les inversions estrangeres a Catalunya. D'aquesta manera, s'intentava desmentir les informacions sobre l'impacte, considerablement negatiu, que el procés sobiranista català ha tingut, i està tenint, sobre el nivell d'aquestes inversions.

Cal tenir en compte que aquesta evolució negativa ha estat certificada per totes les entitats solvents que es dediquen habitualment a l'anàlisi d'aquest tipus de qüestions. Les mateixes fonts diuen que, si la Cambra continua per aquest camí, perdrà totamente la credibilitat que tenia fins ara als ambients econòmics, empresarials i financers de Catalunya i del conjunt de l'Estat, pel prestigi del seu servei d'estudis.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 , Bcn, 29/07/2019 - 14:04

El declivi de Catalunya és imparable. Quan un hiperventilado com aquest personatge obre la boca, les empreses i la inversió estrangera ho tenen clar - fugen. La gran patacada encara ha d'arribar.

#3 Yo, Tres Cantos, 29/07/2019 - 12:38

Pa mi que a este los de "casa" le consideran un pelagatos y lo van a crucificar. !todavía hay clases!

#2 botifler1914, Waterlux, 29/07/2019 - 09:30

Nosmal, el pruces lo es sobre todo de putrefacción y todo lo que toca lo pudre.

#1 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 29/07/2019 - 02:51

Dimissions a la Cambra rn 3, 2, 1 ...