Publicitat
Confidencial · 31 de Juliol de 2017. 00:15h.

'Així no', una idea que creix

Discrepàncies dins de l'independentisme

'Així no', una idea que creix

Imatge d'arxiu del president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Les recents actuacions de les autoritats independentistes catalanes estan provocant serioses discrepàncies fins i tot dins del mateix independentisme, on cada cop sorgeixen més plantejaments en el sentit de defensar que Catalunya ha d'arribar a la independència, però així no.

Fonts d'aquests sectors consideren que la cadena de destitucions en l'administració de la Generalitat, per plantejar algunes objeccions a l'estratègia dels dirigents que impulsen el procés, és un reflex que es busca fer pinya davant d'una evident pèrdua de suport social. També atribueixen a aquesta pèrdua de suport l'opacitat amb la qual s'estan tramitant les lleis fonamentals del full de ruta independentista.

Així mateix, es critica que el president Puigdemont es vanti excessivament de no acceptar el marc legal vigent, perquè -diuen- tot i que és evident que per arribar a la independència caldrà incomplir la llei en algun moment, proclamar-ho de manera tan clara ara, quan s'està encara tan lluny de l'objectiu, és una ostentació sense fonament d'una força que no es té, i, a més, resta suports.

2 Comentaris

Publicitat
#2 el último que cierre, Canovejas, 31/07/2017 - 20:01

SINOPSIS DEL PRUSÉS: Un mindundi de la política nombrado a dedo asume el mando de una nave con rumbo a lo desconocido y al que le jalea la tripulación de políticos más mediocres que hayan aflorado en Dinamarca del Sur en los últimos 40 años. Guión patético con final tormentoso en el que los cobardes -y cómplices- acabarán diciendo: "Se veía

#1 M, Sabadell, 31/07/2017 - 12:52

Todo el mundo tiene sus límites, y algunos los tienen muy bajos y no llegan a mas.