Publicitat

El pacifisme se’n va en norris

Això ho canvia tot

La Guàrdia Civil ha desarticulat un grup suposadament violent dels CDR

Els estrategs del projecte independentista català es veuran obligats a partir d'ara a modificar alguns dels seus plans, ja que la detenció de membres dels CDR acusats de preparar accions violentes amb explosius canvia l'escenari que aquests estrategs tenien previst per als propers mesos, segons admeten fonts independentistes.

Inicialment, diuen aquestes mateixes fonts, caldrà engegar amb rapidesa un programa d'actuació propagandística per contrarestar l'impacte negatiu sobre l'independentisme que està tenint l'operació impulsada per l'Audiència Nacional. En aquest sentit, queda molt tocat el pacifisme del projecte, que des de l'inici del procés ha tingut com a un dels seus mantres l'expressió som gent de pau.

Així, és previsible un increment del rebuig al projecte independentista entre els sectors contraris a l'independentisme a Catalunya, i sobretot a la resta de l'Estat. Cal tenir en compte, a més, que la campanya de les eleccions del 10-N obre un escenari propici a la propaganda contra Catalunya, la qual cosa produeix habitualment beneficis electorals als partits d'àmbit estatal.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat