Publicitat
Confidencial · 19 de Novembre de 2019. 00:20h.

Això no va d'independència

Ja només aspiren a victòries judicials

Això no va d'independència

Imatge de l'tribunal que va jutjar Torra aquest dilluns

Fonts dels sectors moderats de l'independentisme català afirmen que, de fet, a hores d'ara el moviment independentista ja no pretén aconseguir la independència, que és un objectiu que ha quedat ajornat. Ara, el plantejament és només obtenir algunes victòries judicials sobre l'Estat als nombrosos fronts oberts actualment en aquest àmbit.

Aquestes fonts destaquen que, després d'haver estat desqualificant durant anys el sistema judicial espanyol i deslegitimant les seves decisions, els seus jutges i els seus fiscals, ara l'independentisme català ja busca només que aquest mateix sistema judicial els doni la raó als diversos procediments judicials que s’estan tramitant actualment.

Aquest plantejament té un altre objectiu col·lateral. Paral·lelament, l'independentisme utilitza qualsevol decisió judicial que pugui interpretar com a una victòria, mitjançant interpretacions no sempre basades a la realitat, com a un argument vàlid per impulsar campanyes de desprestigi contra la justícia espanyola i contra la imatge internacional del nivell democràtic de l'Estat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat