Publicitat
Confidencial · 18 d'Abril de 2019. 00:00h.

"Això va de democràcia"

Asens demana que il·legalitzin el PP

"Això va de democràcia"

El candidat Jaume Asens atenent els mitjans de comunicació

L'independentisme català utilitza habitualment el lema "això va de democràcia" per referir-se a la seva manera d'exercir l'activitat política, però un dels seus representants, Jaume Asens, primer candidat dels comuns a la llista per Barcelona a les eleccions generals espanyoles del proper dia 28, sembla que té una idea molt particular del concepte de democràcia.

Així, Asens ha assegurat que, si la seva coalició està al proper Govern de l'Estat, "instarà la fiscalia que investigui si el PP ha de ser dissolt per ser una organització criminal". El candidat d'En comú Podem, que es referia als nombrosos casos de corrupció que afecten els populars, ha afirmat igualment que "el PP no és compatible amb la democràcia".

En qualsevol cas, el PP, que des del període de la transició a la democràcia ha estat diverses vegades al Govern de l'Estat, va aconseguir a les últimes eleccions generals espanyoles, celebrades el 26 de juny del 2016, gairebé vuit milions de vots. De la seva banda, la coalició En Comú Podem, per la qual es presentarà Asens el 28-A , va obtenir en aquestes mateixes eleccions 850.000 vots.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat