Publicitat

Davant de la posició d'Esquerra

Alarma al PSOE

Oriol Junqueras i Pedro Sánchez se saluden al Congrés

Dins del PSOE s'està estenent progressivament un considerable desconcert davant de l'actitud d'Esquerra. Quan està començant la fase més concreta de les negociacions sobre la investidura de Pedro Sánchez, el partit d'Oriol Junqueras col·labora a actuacions com a la pirueta protagonitzada per l'independentisme al Parlament per seguir amb la seva política de gestos, intentant eludir eventuals accions judicials.

Fonts socialistes diuen que, a més, tampoc no afavoreix un eventual acord la insistència dels dirigents d'Esquerra a l'argument que la negociació ha de ser "de govern a govern", per reflectir una imatge de bilateralitat entre l'Estat i Catalunya que només existeix a la imaginació dels independentistes.

Aquesta inquietud del PSOE és la causa dels moviments aparentment contradictoris i sense rumb clar que està realitzant el PSC, que intenta llançar advertències a Esquerra, però sense córrer riscos d'una eventual ruptura. El partit d'Iceta tampoc no vol marginar els sectors catalanistes que encara queden a la formació. I alhora, intenta atreure’s el vot de Ciutadans.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 28/11/2019 - 16:35

No hay oposición a Pedrando VII en e PSOE porque el PreSOE es él. De lo contrario ya no hubieran tragado con sentarse a una mes no ya con un partido golpista, sino con a con uno de los propios golpistas, Mr. Moleskine.

#2 Veciana, Barcelona, 28/11/2019 - 14:39

Hasta un niño podría haberlo imaginado,pero Falconetti creería que no se lo iban a hacer porque es muy guapo y muy alto y jugaba al baloncesto.

#1 no soy nadie, barcelona, 28/11/2019 - 08:23

Nunca debieron lanzarse a la piscina con el marqués de Galapagar y ERC, que todo el mundo sabe "no son de fiar", si tuvieran intención de arreglar esto, se pondrían de acuerdo con PP y C's de una PUÑETERA VEZ, pero todos siguen mirando el problema que tenemos aquí, como una excusa para sacar réditos electorales en otras partes y así nos va.