Publicitat
Confidencial · 13 de Novembre de 2019. 00:30h.

Alfred Bosch no se’n surt

Els ambaixadors li diuen 'no'

Alfred Bosch no se’n surt

Alfred Bosch durant unes declaracions als mitjans

El fracàs total de l'acció exterior de la Generalitat segueix sent un dels punts més negres dels esforços institucionals de les autoritats independentistes catalanes per intentar que el seu projecte pugui tenir un ressò internacional. No ho han aconseguit mai, i tot i que segueixen intentant-ho, segueixen fracassant.

Fonts de la Generalitat expliquen que el conseller responsable de l'afer, Alfred Bosch, va intentar recentment organitzar a Madrid una sèrie de trobades amb embajdores estrangers, per explicar-los la seva versió sobre la sentència del judici per l'intent de fer efectiva la independència de Catalunya durant la tardor del 2017. Bosch no ha aconseguit fer cap reunió, i la gran majoria de les ambaixades ni tan sols va contestar la seva petició.

Aquest problema del Govern independentista de la Generalitat no és nou. Fa uns mesos, el mateix Bosch va intentar organitzar una mena de cimera de cònsols estrangers acreditats a Barcelona, també per parlar-los sobre la situació de el projecte independentista. Aquest intent també va ser un fracàs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Irene, Bcn, 13/11/2019 - 14:42

Que se vuelva a su uníversidad a dar clase, que igual le premian y lo hacen rector y todo. Cosas veredes Sancho...

#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 13/11/2019 - 12:04

A lo mejor si Luisito organiza una barbacoa con sus vecinos en el Senegal, Bosch puede soltar el rollo catalanista a los de la tribu,,, seguro que queda muy internacional... y si además aparece un león hambriento... unas carreras muy divertidas.