Publicitat
Confidencial · 12 de Març de 2018. 00:30h.

Algú hauria de parar això

Grotesca peripècia independentista

Algú hauria de parar això

Imatge d'arxiu d'una estelada

Alguns sectors del mateix independentisme català admeten que, a hores d'ara, són incapaços d'explicar de manera coherent les contradiccions, declaracions infundades, postures desconcertants i actuacions sorprenents que estan marcant la últma fase de l'estratègia engegada per les formacions independentistes catalanes.

De fet, aquests sectors, en la mateixa línia que altres no independentistes, consideren que aquests episodis estan enfonsant la imatge de l'independentisme, que està perdent considerables dosis de credibilitat a Catalunya, a l'Estat espanyol i a la Unió Europea, on és considerat ja un producte del radicalisme xenòfob i supremacista.

La confusió i el desconcert han arribat fins un nivell tan elevat, que veus raonables de l'independentisme són ja favorables al fet que algú, amb l'autoritat política i personal que cal, freni aquesta dinàmica que, a més, està posant a una situació de risc molt greu la permanència del mateix autogovern de Catalunya.

Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 CMR, Tabarnia, 12/03/2018 - 23:56

Los indepes deberían dejarse de tonterías y poner de presidenta a la Karmele.

#4 M, Sabadell, 12/03/2018 - 22:15

Mal lo veo que nadie, excepto el estado español, pueda parar esto, no existe nadie con la suficiente valentía.
El que parecía el mil hombres, se acobardó por cuatro twuits.

#3 Aureli, Barcelona, 12/03/2018 - 21:58

Quosque tandem abutere, Puigdement, patientia nostra? Tractoria delenda est.

#2 somiatruites, Barcelona, 12/03/2018 - 11:33

"alguien, con la autoridad política y personal necesaria, frene esta dinámica" Quien?? El capellán Junqueras, Rufián,..La Rovira, ..la Rahola.......Mas? La cantera es inagotable!! jajajajjajajajaja