Publicitat
Confidencial · 9 de Setembre de 2019. 00:24h.

Algú hauria de parlar clar

I explicar que el procés ha fracassat

Algú hauria de parlar clar

Imatge d'una estelada durant una concentració independentista

El final del procés sobiranista està sent un autèntic desastre per al moviment independentista català, que està patint un dany d'imatge probablement irreversible. Fonts independentistes admeten que gran part d'aquests problemes s'hauran evitat si algú amb autoritat política i moral a l'independentisme hagués explicat la realitat de la situació a partir de la tardor del 2017.

L'aplicació de l'article 155 de la Constitució pel Govern de Rajoy va demostrar que el procés independentista havia estat un invent, que va acabar amb diversos dirigents a la presó i d’altres fugits a l'estranger, entre ells el principal guionista de la ficció, que va enfonsar la dignitat institucional de la presidència de la Generalitat travessant la frontera amagat al maleter d'un cotxe.

Si algú hagués aclarit que el projecte idependentista no és només un fracàs, sinó una gegantina fake news, els independentistes que realment creuen en el projecte podrien refer-se i planificar el futur del moviment. L'absència d'aquests aclariments genera imatges tan esperpèntiques com a la d'un desacreditat president de la Generalitat amenaçant a Madrid les autoritats de l'Estat que no li fan cap cas. El perjudici que aquestes ridícules situacions causen a l'independentisme català és considerable, i es demostrarà en el futur.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Josep Sala Colobrans, BADALONA, 10/09/2019 - 14:02

Els independentistes que venim de lluny no necessitem cap aclariment del succeït, només dir que no ens rendirem i que hi tornarem.

#2 Josep Sala Colobrans, BADALONA, 10/09/2019 - 13:55

Als independentistes que venim de lluny no necessitem de cap aaclariment del que ha passat en el procès. Espanya és la mateixa de sempre intolerant i implacable amb totes les seves colònies. Una altre cosa és que nos ens tendim. Jo no em rendiré inc 82 anys

#1 Benet , Barcelona, 10/09/2019 - 09:30

Aquests necessiten continuar amb la gran mentida del procés doncs es la seva única font d'ingressos. Sense aquest argumentari fantasiós i victimista aquesta geneteta no son ningú. La seva incapacitat i ignorància els ha portat a tancar el Parlament, no fer cap llei, ignorar els problemes de la societat i només parlar i gesticular amb pancartes