Publicitat
Confidencial · 31 de Gener de 2018. 00:15h.

Alleujament al PDECat

Per la no investidura de Puigdemont

Alleujament al PDECat

Marta Pascal, coordinadora general del PDECat, durant una entrevista televisiva

La direcció del PDECat, que encapçala la coordinadora general, Marta Pascal, ha rebut amb alleujament l'anunci fet pel president del Parlament, Roger Torrent, en el sentit que s'ajornava el ple de la cambra que s'havia d'haver celebrat aquest dimarts, sobre la investidura de l'expresident Puigdemont.

Pascal i el seu nucli més proper de col·laboradors són contraris des de fa temps a una eventual investidura de Puigdemont, perquè podria provocar una intensificació de l'ofensiva judicial de l'Estat contra l'independentisme, i a més seria una investidura només simbòlica, perquè el Govern espanyol instaria la seva suspensió de manera immediata.

El PDECat, com a Esquerra, vol moure’s dins del marc legal, i a més té a hores d'ara un important problema de supervivència financera, atès que és probable que hagi de fer front a les responsabilitats econòmiques atribuïdes a l'antiga Convergència per la sentència judicial sobre el cas del Palau de la Música. Igualment, les seves expectatives electorals són molt pessimistes.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat