Publicitat
Confidencial · 7 de Desembre de 2018. 00:15h.

Amb els diners del Parlament

Reunió Torrent-Puigdemont a Waterloo

Amb els diners del Parlament

Roger Torrent amb l'expresident Puigdemont, a Waterloo

El president del Parlament, Roger Torrent, s'ha reunit a Waterloo amb l'expresident Puigdemont i amb diversos exconsellers fugats a Bèlgica per eludir l'acció de la justícia espanyola, en el marc d'un viatge organitzat per la cambra, per explicar la situació del conflicte català al Parlament belga. La proposta va ser feta pel partit de Flandes Nova Aliança Flamenca (N-VA).

La delegació catalana que va viatjar a Bèlgica va estar formada només per representants d'Esquerra i de Junts per Catalunya, i altres grups de la cambra catalana han criticat que el Parlament organitzés oficialment un viatge que, al seu parer, era un afer de partits, i una qüestió relacionada amb els vincles existents entre les formacions independentistes catalanes i el N-VA flamenc.

La diputada del PSC Esther Niubó, que és membre de la comissió d'exteriors del Parlament, i que havia de viatjar amb la resta de la delegació, va rebutjar formar part de la comitiva argumentant, precisament, que el PSC considerava que no es tractava d'una qüestió insitucional, sinó de partits, i que per tant no havia de ser finançada pel Parlament.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat