Publicitat

La plataforma no proposa accions

ANC: només papers?

Imatge del 'web' de l'ANC

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), que amb Òmnium i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) forma el grup de plataformes que han convocat i organitzat les grans mobilitzacions del procés sobiranista, segueix difonent textos amb plantejaments molt radicals sobre el projecte independentista , mentre que els seus dirigents fan declaracions en el mateix sentit.

Aquestes iniciatives s'estan produint després de la condemna d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per l'organització de la consulta del 9-N, sense que fins ara s'hagi plantejat cap tipus d'actuació o mobilització col·lectiva en contra de les tres condemnes.

Les plataformes, i més concretament l'ANC, havien advertit que, en cas que càrrecs electes de Catalunya fossin inhabilitats per actuacions relacionades amb el procés sobiranista, es realitzarien accions contra aquesta decisió. Tanmateix, fins ara s'han limitats a comunicats i declaracions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Carlos BCN, Barcelona , 17/03/2017 - 14:06

Love Democracy pero proclama la sedición una asociación en la que casi todos son políticos o viven de la Generalitat pero no ha sido votada en las urnas y se hacen pasar por sociedad civil. Suena bien...

#1.1 victor bcn, barcelona, 17/03/2017 - 17:01

totalmente deacuerdo contigo carlos, solo un apunte mas.......... el sanchez, llego al poder saltandose la democracia interna propia de la propia anc, ni urnas ni votos ni nada , por que perdia frente a otro candidato xD¡ y si , aqui se creen que todos somos corderitos, de tv3.....