Publicitat
Confidencial · 7 de Desembre de 2018. 00:05h.

Andalusia, 'toc' a Colau

Càstig al flirteig amb l'independentisme

Andalusia, 'toc' a Colau

Ada Colau amb el president Torra, al Palau de la Generalitat

L'eix de la campanya de les recents eleccions d'Andalusia va ser la situació del conflicte a Catalunya i, en aquest sentit, l'enfonsament del PSOE i l'emergència de Vox són resultats que han estat interpretrados com a un rebuig del projecte independentista català i un càstig dels votants al PSOE per les seves negociacions amb els independentistes i les cessions que ha fet.

Aquestes dades de les eleccions andaluses han estat rebuts pels comuns catalans d'Ada Colau com una seriosa advertència, perquè la coalició de grups que lidera l'alcaldessa de Barcelona dóna suport habitualment a la gran majoria de les posicions i iniciatives de les formacions independentistes, buscant bàsicament beneficis de tipus electoral.

En qualsevol cas, els comuns porten ja molt de temps com a companys de viatge dels independentistes catalans, i no serà fàcil que puguin canviar de postura abans de les eleccions municipals de l'any proper. Així, aquests dies, la coalició de Colau està sent el primer interlocutor del Govern independentista de Quim Torra per negociar el seu eventual suport al projecte de pressupostos de la Generalitat.

Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jorge fatxin osborne, Taragona, 09/12/2018 - 12:22

Vox h subió po arto psoe treimta izéi anos y lleno emigrante nu qita Lu travao y punto