Publicitat

Torra, de marxa contra la sentència

“Apreteu!"

Torra, amb l’exlehendakari' Ibarretxe, durant una marxa contra la sentència aquest dimecres, a Caldes de Malavella

Mentre es desenvolupen greus disturbis provocats per les accions de protesta de l'independentisme contra la recent sentència condemnatòria de diversos dirigents independentistes pels fets de tardor del 2017, la màxima autoritat de Catalunya, el president de la Generalitat, Quim Torra, participa a una marxa contra la sentència, marxa que, entre d’altres qüestions, es dedica a tallar carreteres i autopistes.

Torra és la mateixa autoritat catalana que, fa uns mesos, arran d'una actuació dels Mossos d'Esquadra contra els comitès de defensa de la república (CDR), va animar els activistes de l'independentisme amb la frase “Apreteu. Feu bé d'apretar!", la qual cosa va provocar crítiques molt dures de diversos sectors, que consideren que Torra dóna prioritat al seu paper com a activista enfront de la seva funció com a president de la Generalitat.

Aquestes crítiques han revifat ara des de fonts de l'oposició parlamentària catalana, que destaca la contradicció de Torra i del conjunt del Govern de la Generalitat, que d'una banda encoratjen els manifestants que protesten als carrers contra la sentència, i de l’altra envien els Mossos d'Esquadra a reprimir aquests mateixos manifestants independentistes.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Alfonso , Talavera de la Reina, 17/10/2019 - 17:52

Lo que faltaba el golpista junto a la momia de otro golpista, ha salido del sarcófago a darse una vueltecita por las carreteras catalanas, así le vas aconsejando a tu colega como se desanda el camino que ya tienes experiencia

#1 botifler1914, Waterpus, 17/10/2019 - 12:44

Y cuando se cruzó con la preñada de parto le dijo "Apreta!"