Publicitat

Malgrat el desastre d'octubre del 2017

Aquí segueix tothom

Imatge del Parlament el 27 d'octubre de 2017, quan es va declarar la independència de Catalunya

Cap dels dirigents independentistes que van impulsar la declaració de la independència de Catalunya el 27 d'octubre de 2017, i que van participar en aquells fets, no ha assumit responsabilitats polítiques per la reculada que aquell important fracàs va implicar per a la situació social, política i econòmica de Catalunya . Els que estan a la presó o fugats mantenen la seva representació política, i si algú ha deixat el càrrec que ocupava llavors, ho ha fet en el marc del funcionament normal de les entitats i institucions catalanes, no com a una dimissió per aquell fiasco.

Fonts no independentistes ressalten que és sorprenent que un desastre polític d'aquestes proporcions no hagi produït ni dimissions ni destitucions. El que ha passat ha estat tot el contrari. Els responsables del tremend fracàs del projecte independentista són considerats gairebé com a uns herois de l'independentisme, i ningú de l'àmbit independentista no ha impulsat una iniciativa adreçada a que els responsables de l'afer assumeixin responsabilitats polítiques.

I no es tracta només que la declaració d'independència fos un fracàs que va oscil·lar entre l'esperpent i el ridícul, sinó que aquelles actuacions han provocat un perjudici molt important per a la imatge de Catalunya i per el seu desenvolupament polític, social i econòmic. A més, és probable que, quan s'estabilitzi la situació política a Madrid, es produeixi una forta ofensiva contra l'actual nivell de l'autogovern català. És a dir, que podria haver un retrocés.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Otto Von Kagarren, Wolfsschanze,Ostpreussen, 17/09/2019 - 15:41

"Walküre.Walküre.Walküre."

#2 AnnaMollet, Mollet, 17/09/2019 - 12:02

Hicieron un Golpe de Estado, destruyeron Catalunya, arrasaron con la reputación de Catalunya por años y años, y siguen en el poder a sueldos de 10.000€/mes, ellos y sus familiares enchufados.

No me imagino a Tejero en el poder y cobrando del estado como alto cargo 10.000€/mes.

Catalunya está enferma.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 17/09/2019 - 11:09

Pero on voleu que vagin ? A l´atur ? El seu ecosistema laboral es el mateix que el d´un gat d´escaiola.

El seus irrisoris curriculums son, desgraciadament per ells, publics.