Publicitat

L'independentisme delira

Ara, Hong Kong

Manifestants a Hong Kong amb banderes dels EUA

Els dirigents independentistes catalans van buscant qualsevol rebel·lió contra qualsevol estat per adoptar-la com a model pel que fa a l'estratègia que haurien d'aplicar per obtenir la seva mateixa independència. Així, han estat referents per a l'independentisme català el casos, entre d’altres, d'Escòcia, el Quebec, Kosovo, Ucraïna (contra Rússia), Eslovènia ... i ara Hong Kong.

Fer una comparació entre les situacions de Catalunya i Hong Kong, indica el grau de deliri al qual han arribat els dirigents independentistes. En qualsevol cas, el propòsit de l'independentisme català no és realment comparar Catalunya amb Hong Kong, sinó  Espanya amb Xina, un Estat gestionat i dirigit per un partit únic i amb una dràstica reducció dels drets que a occident es consideren llibertats.

L'independentisme català oblida les fosques maniobres geopolítiques que, en gran part, estan a l'origen dels disturbis de Hong Kong, on aquests dies els manifestants enarboren banderes dels EUA. També oblida que els dies en què es van produir els disturbis del Maidan, a Kíev, el llavors director de la CIA, John Brennan, estava a la capital d'Ucraïna.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 10/09/2019 - 09:04

"Escòcia, el Quebec, Kosovo, Ucraïna (contra Rússia), Eslovènia ... i ara Hong Kong."

¡Huy...! y eso no es todo, el afán de victimizarse de la secta amarilla les ha llevado al ridículo de compararse con... Rosa Parks y Nelson Mandela, haciendose pasar por negros perseguidos por el apartheid, ¡ellos, descendientes de negreros...!