Publicitat
Confidencial · 6 de Setembre de 2019. 00:25h.

Ara no 'volem votar'?

Puigdemont, contra les eleccions

Ara no 'volem votar'?

L'expresident Puigdemont, en una imatge d'arxiu

Puigdemont i el seu entorn van contribuir a fer molt popular una frase que va esdevenir  un símbol per als independentistes: volem votar!, en referència al referèndum que reivindica l'independentisme català. Tanmateix, les coses canvien, i l'expresident de la Generalitat ja no només no diu volem votar!, sinó que ara es manifesta en un sentit totalment contrari: ja no volem votar.

Així, Puigdemont, igual que Torra i d’altres dirigents del grup de Waterloo, i afins, han insistit aquests dies en la seva posició contrària als que proposen que es convoquin eleccions a Catalunya si, com és molt probable, es produeix una sentència condemnatòria contra els dirigents independentistes jutjats pels fets de la tardor del 2017, que van culminar amb un intent de declaració d'independència.

Ara, segons Puigdemont, unes eleccions "debilitarien" les institucions catalanes, que els independentistes controlen. "El moment demana Govern, estabilitat i enfortiment de les institucions, i unes eleccions les debilitarien", ha dit a Bèlgica. Encara que després s'ha referit al motiu real pel qual ja no volem votar: "En un cicle que vindrà marcat per la condemna, el Govern i el Parlament hauran de respondre forts, i ara tenim una majoria clara". És la por de perdre aquesta majoria.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Figueras, Figueras, 06/09/2019 - 13:31

Volen votar quant tenen gran part de la població abducida, ara que molts han obert els ulls i ja no son gran part (mai han sigut ni el 50%)...
En menudo lío os habéis metido, ahora, a pagar las consecuencias como hombre que se viste por los pies, que lo del maletero te ha desacreditado en gran medida.