Publicitat
Confidencial · 6 de Març de 2020. 00:25h.

Ara, tots som d'ERC

Davant de la seva arribada al poder

Ara, tots som d'ERC

Imatge d'un cartell d'Esquerra durant un acte del partit

El progressiu i cada cop més ràpid deteriorament de la situació política i institucional a Catalunya, està generalitzant la idea que les eleccions catalanes s'acosten, i totes les enquestes electorals preveuen una victòria d'Esquerra. I A hores d’ara, no sembla viable, malgrat l'èxit de la concentració de Perpinyà, una recuperació de Junts per Catalunya que pugui impedir el compliment d'aquestes previsions.

Davant d’aquest panorama, les entitats, institucions, empreses, lobbies i, de fet, el conjunt del teixit social i empresarial català, comencen ja a prendre posicions. I és constatable un cert apropament de tots els sectors de l'establishment de Catalunya cap a les postures de la direcció d'Esquerra, és a dir, dels molt probables guanyadors de les eleccions.

Cal tenir en compte que les nombroses competències de la Generalitat pel que fa al control i gestió de les finances públiques catalanes, i la seva capacitat de repartir subvencions i concessions ha fet que l'administració de Catalunya hagi esdevingut un autèntic motor de l'activitat social i econòmica. Per tant, els més importants segments de la societat catalana estan iniciant moviments perquè Esquerra els tingui en compte en el futur. Ara, tots som d'ERC.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Onofre de Dip, Barcelona, 06/03/2020 - 21:41

És la condició humana, Xavier, la vella història. No siguem molt durs amb ells, pobres besties...

#1 Tabarnés puro, Barcino, 06/03/2020 - 06:59

Al hilo de todo esto, ¿dónde está Elisenda Palurdié?
Hace muchos días que no se sabe de ella.
¿No estuvo tampoco en la romería puigdemoniaca de Perpignan?