Publicitat
Confidencial · 17 de Juliol de 2017. 00:20h.

Ara veuen el risc patrimonial?

Potser preveien que Espanya no es mouria

Ara veuen el risc patrimonial?

L'exconseller Jordi Baiget al Palau de la Generalitat

Amplis sectors de l'independentisme català han reaccionat amb sorpresa, i fins i tot amb indignació, davant del fet que alguns membres del Govern estiguin plantejant ara que no volen seguir endavant amb l'aplicació del full de ruta del procés sobiranista si el seu patrimoni corre perill per la actuació dels tribunals de justícia.

Aquests sectors es pregunten si els que ara estan manifestant la seva por a la reacció dels jutges i fiscals pensaven, quan van acceptar entrar al Govern, que l'administració espanyola es limitaria a contemplar de forma passiva com s'arribava a la independència de Catalunya.

L'única explicació que l'independentisme troba a l'actitud d'aquests dirigents de Convergència, actualment el PDECat, és que, de fet, mai no van creure que el procés anava de debò i que arribaria el moment de comprometre’s arriscant no només el patrimoni, sinó fins i tot la possibilitat d'acabar a la presó.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Saprissa , Sants, 17/07/2017 - 13:13

No sr Rius, el q esperaven era q el poble es mobilitzes en pla rebelió popular al carrer i ja hem vist q no... penso q el referéndum l han col-locat just darrera de la diada per trempar, un cop mes, a la seva gent sino,q haguessin fet per la diada?