Publicitat
Confidencial · 11 de Juliol de 2017. 00:15h.

Ara volen controlar el Barça?

Operació de l'independentisme

Ara volen controlar el Barça?

Laporta amb Puigdemont i altres amics durant una festa a Cadaqués

Alguns directius del FC Barcelona creuen que la difusió de notícies negatives per al club aquests darrers dies, sobre la gestió dels seients lliures i dels contractes amb alguns touroperadors, són part d'una suposada campanya que estaria dirigida a propiciar un control de l'entitat per l'independentisme, segons fonts no oficials del club.

Darrere d'aquest intent estaria l'entorn de Joan Laporta, gran amic personal del president Puigdemont, i que es beneficiaria de l'actuació de la nova direcció de TV3, amb la qual Laporta està molt ben relacionat. L'objectiu seria aprofitar el moment de debilitat de l'actual directiva del Barça i desgastar els seus membres. També cal tenir en compte la moció de censura que intenta presentar Agustí Benedito, diverses vegades candidat a la presidència blaugrana.

Laporta, que va ser derrotat de forma contundent en les eleccions presidencials del club de fa un any per Josep Maria Bartomeu, va dir el mes passat que "si les eleccions fossin demà o l'any que ve em presentaria, però el 2021 no ho sé. Ara per ara, però, em sento fort i amb energia per tornar a fer-ho".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat