Publicitat
Confidencial · 3 de Gener de 2020. 00:10h.

Aragonès manté l'avantatge

Torrent no aconsegueix reduir distàncies

Aragonès manté l'avantatge

Imatge d'arxiu de Pere Aragonès i Roger Torrent

Davant de les properes eleccions catalanes, la data de les quals encara no es coneix, a Esquerra van sorgir dos aspirants a encapçalar la candidatura d'el partit, atesa la situació judicial d'Oriol Junqueras. Si finalment el líder de la formació ocupés el número u de la llista, es tractaria d'una qüestió només simbòlica, i el número u de facto seria el número dos. Els dos aspirants són Pere Aragonès i Roger Torrent.

Junqueras, amb una influència decisiva sobre el partit, va decidir que el presidenciable ha de ser Aragonès, l'actual vicepresident de la Generalitat i titular d'Economia, que va rebre un important impuls amb aquesta decisió. I el president de Parlament, Torrent, ha acceptat aquesta situació sense plantejar cap problema. En qualsevol cas, tot aquest procés no té, ni de bon tros, caràcter oficial.

Per tant, Torrent considera que encara no està totalment descartat, i des de fa algun temps està intentant reduir la distància que el va separar de Aragonès des de la decisió de Junqueras. De vegades semblava que aquesta distància es feia molt petita, però actualment, segons fonts de el partit, Aragonès sige mantenint un clar avantatge.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat