Publicitat
Confidencial · 28 de Maig de 2019. 00:20h.

Artadi era un 'bluff'

JxC s'enfonsa a Barcelona

Artadi era un 'bluff'

Imatge d'arxiu d'Elsa Artadi

L'expresident Puigdemont és una marca d'èxit electoral, com va demostrar, tenint molts elements en contra, a les eleccions catalanes del 21 de desembre del 2017, i a les eleccions europees de diumenge passat. Tanmateix, els dirigents del seu nucli més proper de col·laboradors no semblen tenir la mateixa força que el seu cap.

Així, Jordi Sànchez, designat per Puigdemont per encapçalar la candidatura de Junts per Catalunya (JxC) a les eleccions generals espanyoles, va quedar derrotat per Esquerra, que el va superar amb més del doble de diputats. I aquest diumenge, a les eleccions municipals de Barcelona, una de les dirigents més properes a l'expresident, Elsa Artadi, ha fracassat rotundament.

A les eleccions municipals del 2015, els convergents van obtenir a Barcelona un total de 159.393 vots, amb deu regidors. I aquest diumenge, Artadi va aconseguir la meitat de vots, 78.957, i la meitat d'escons, cinc. L'estratègia de presentar com a número u un empresonat pels fets de la tardor del 2017, Joaquim Forn, amb Artadi de número dos, va ser un fracàs. Ni Artadi ni Sànchez són Puigdemont.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Era no, és , bnc, 28/05/2019 - 17:06

Es un bluf y es más fea que pegar a un padre con un calcetín sudado.