Confidencial · 5 de Juny de 2019. 00:27h.

Artadi es contradiu

Defensa que governi la llista més votada

Artadi es contradiu

Titular d'una informació sobre les declaracions d'Artadi

Elsa Artadi, que serà la representant de Junts per Catalunya (JxC) a l'Ajuntament de Barcelona que sorgeixi dels resultats de les eleccions del passat dia 26 de maig, ja que el número u de la candidatura dels exconvergents, Joaquim Forn, quedarà al marge de l'activitat política per la seva situació processal, es contradiu, i contradiu JxC, sobre els criteris que s'han d'utilitzar per decidir qui ha de governar després d'unes eleccions.

Així, Artadi ha declarat que el candidat d'Esquerra i guanyador de les eleccions municipals a Barcelona, Ernest Maragall, ha de ser el futur alcalde perquè la seva candidatura va ser la més votada, la qual cosa ha recordat a l'alcaldessa en funcions i segona als comicis, Ada Colau. Artadi ha dit que Colau va defensar el mateix plantejament quan l'exalcalde Xavier Trias va quedar segon per pocs vots a les passades eleccions, 17.000, mentre que en aquestes eleccions la diferència ha estat de 4.000, i "ara busca un altre comportament" tractant de ser investida alcaldessa.

Artadi, però, oblida que tant ella com el seu partit no van aplicar aquest criteri quan a les últimes eleccions catalanes, el 21 de desembre del 2017, la candidatura més votada va ser la de Ciutadans, que encapçalava Inés Arrimadas. Ciutadans va aconseguir 36 escons i 1.109.732 vots, mentre que la candidatura de JxC, a la qual figurava la maeixa Artadi, va obtenir 34 diputats i 948.233 vots, és a dir que hi va haver una diferència de 161.499 vots. Arrimadas, malgrat tot, no va arribar a la presidència, sinó que el president va ser Quim Torra, de la llista d'Artadi.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 El Sifoner, Castelló, 05/06/2019 - 11:11

Es que tiene que ser la mas votada, mientras no te hagan la cama, así es que si al sr, Maragall de hacen el vacio, este se quedara (ojala) sin su silla y sin haber ido a Sevilla.