Publicitat
Confidencial · 12 de Setembre de 2019. 00:18h.

Artadi es va equivocar

Optant per l'Ajuntament de Barcelona

Artadi es va equivocar

Imatge d'Artadi, quan era consellera de Presidència i portaveu del Govern

Quan Elsa Artadi era consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, la seva carrera política semblava brillant i meteòrica. Fins i tot es parlava d'ella com a d’una eventual candidata a la presidència de la Generalitat. Tanmateix, va fer una interpretació equivocada de la situació i, a hores d'ara, la seva figura política és totalment irrellevant.

L'error d'Artadi va consistir a la seva decisió d'abandonar de manera progressiva i molt discreta el vaixell de Puigdemont i Torra, als quals va considerar prematurament uns perdedors, per acostar-se a sectors més realistes i pragmàtics. A més, va creure que era imminent l'esclat del Govern de Torra, i encara que la gestió de l'Executiu català és nul·la, no s'ha enfonsat i segueix viu, malgrat la seva inoperància.

Així, Artadi va arribar a l'Ajuntament de Barcelona com a número dos de la candidatura del PDECat, però de fet era la candidata a l'alcaldia, atès que la situació processal de Forn, que era el número u de la llista, l'apartava de l'activitat política. El resultat és que Artadi, portaveu del quart grup del consistori barceloní, és actualment una dirigent amb molt poc pes polític i institucional a Catalunya, i fins i tot entre els grups exconvergents.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Juan García, Ciutat de la Justícia, 12/09/2019 - 08:44

I aquesta era la llesta, la que havia triomfat als USA.
Si no va renovar com a professora de la Bocconi per algun motiu seria.
Una pija mediocre que es va transformar a l'indapandantisma per tal de mantenir el tren de vida.