Publicitat
Confidencial · 20 de Juny de 2018. 00:15h.

Artadi i Aragonès, assenyalats

Elogiats per ‘l’executor’ del 155

Artadi i Aragonès, assenyalats

Elsa Artadi, portaveu del Govern, durant una roda de premsa

Elsa Artadi, consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, i Pere Aragonès, vicepresident de l’Executiu català i responsable d'Economia, han rebut uns elogis enverinats de Roberto Bermúdez de Castro, que era secretari d'Estat per a les Administracions Públiques del Govern del PP i responsable de l'aplicació a la Generalitat de l'article 155 de la Constitució.

Bermúdez de Castro, quan encara no havia abandonat el càrrec després de la moció de censura del PSOE, va elogiar Artadi i Aragonés per haver col·laborat "activament" a l'aplicació de l'article 155, destacant al mateix temps que no tenien "obligació de fer-ho". Aquests elogis, segons fonts independentistes, no han agradat, òbviament, als elogiats.

El secretari d'Estat, un polític de l'entorn de l'exvicepresidenta de l'Executiu del PP, Soraya Sáenz de Santamaría, va dir sobre aquest afer: "El segon nivell de l'administració, els secretaris generals, Pere Aragonès, Elsa Artadi ... Tota aquesta gent va col·laborar activament a l'aplicació del 155 i eren càrrecs polítics, càrrecs que perfectament podien ser cessats i que no tenien obligació [de fer-ho]".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat