Publicitat

La llista de Barcelona de JxC, irrellevant

Artadi no rutlla

Imatge d'arxiu d'Elsa Artadi

L'antiga portaveu del Govern de Quim Torra i consellera de Presidència, Elsa Artadi, va abandonar l'Executiu català davant de la situació d’inactivitat i bloqueig de la majoria dels departaments de la Generalitat, un escenari provocat per la dedicació gairebé exclusiva de la maquinària de l'administració catalana a qüestions relacionades amb el projecte independentista. Davant d'aquest panorama, Artadi va fer el salt cap al municipalisme.

En aquest sentit, va ser col·locada com a número dos de la candidatura de Junts per Catalunya (JxC) a l'Ajuntament de Barcelona, encara que de fet és la número u, atès que aquest lloc està ocupat simbòlicament per Joaquim Forn, la situació judicial del qual li impedeix dedicar-se a la política activa. Els dirigents de JxC, especialment l'expresident Puigdemont, van pensar que, davant de les negatives expectatives electorals de la formació, la figura d'Artadi seria un revulsiu important per canviar aquesta situació.

Fonts de JxC, però, reconeixen que a hores d’ara aquest objectiu no s'està aconseguint. La candidatura de Barcelona manté unes perspectives que no són positives, i Artadi està fracassant en el seu intent de proporcionar un nou impuls a la llista de JxC. De fet, aquestes mateixes fonts afegeixen que el salt de l'antiga portaveu del Govern a la política municipal està sent irrellevant, i aquesta situació és molt preocupant perquè un enfonsament electoral a Barcelona seria un cop molt fort no només per a JxC, sinó per a Puigdemont i el grup de Waterloo.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat