Publicitat
Confidencial · 12 de Febrer de 2019. 00:10h.

Artadi no se’n surt

Xoca amb Torra, Puigdemont i Nogueras

Artadi no se’n surt

La portaveu del Govern, Elsa Artadi, durant una roda de premsa (Foto: Govern)

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, que dins de l'independentisme ha anat canviant progressivament, i d'una manera molt discreta, del bàndol més radical al més moderat i pragmàtic, havia apostat per aconseguir el suport dels diputats independentistes al Congrés al projecte de pressupostos estatals del Govern de Pedro Sánchez.

La seva privilegiada interlocució amb la vicepresidenta de l'Executiu de Madrid, Carmen Calvo, i la seva reconeguda capacitat per no concretar mai de manera pública la situació real de les negociacions entre les administracions catalana i espanyola, semblaven arguments suficients per aconseguir un acord entre ambdues parts negociadores.

Artadi, però, potser va sobrevalorar aquest cop les seves possibilitats, perquè va xocar contra Carles Puigdemont, el seu antic cap; Quim Torra, i Míriam Nogueras. Aquest mur va ser massa alt perquè l'encara consellera del Govern pogués saltar-lo, i finalment les negociacions s'han trencat. Aquest cop Artadi no ha aconseguit el seu objectiu.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat