Publicitat
Confidencial · 27 de Novembre de 2018. 00:05h.

Artadi, 'pont' amb Madrid

Amb la vicepresidenta de Sánchez

Artadi, 'pont' amb Madrid

Imatge d'arxiu de la portaveu del Govern, Elsa Artadi

Durant l'etapa del Govern de Puigdemont, amb Oriol Junqueras com a vicepresident, el líder d'Esquerra era el pont amb el Govern espanyol, fins i tot durant els moments més tensos de l'ofensiva independentista. I a Madrid, la interlocutora de Junqueras era Soraya Sáenz de Santamaría, la vicepresidenta del Govern de Mariano Rajoy.

Actualment, la situació és menys tensa, encara que les sobreactuacions verbals del president Torra provoquen alguns problemes. A hores d’ara, els contactes més estrets amb l'Executiu de Pedro Sánchez estan sent protagonitzats per la consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi. La seva interlocutora habitual és Carmen Calvo, vicepresidenta de Sánchez.

A més d'una menor tensió, la diferència amb l'etapa de Junqueras és que actualment els càrrecs de diversos nivells del Govern de Torra participen a les negociacions que es duen a terme mitjançant les comissions bilaterals amb el Govern del PSOE, mentre que durant la fase de Junqueras tots els contactes estaven trencats.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat