Publicitat

Espera que a JxC hi hagi primàries

Artadi va de conya

Elsa Artadi amb Carles Puigdemont, en una imatge d'arxiu

Fonts de Junts per Catalunya (JxC) diuen que la regidora de l'Ajuntament de Barcelona Elsa Artadi, que està intentant revifar dins del nucli de dirigents de l'entorn més proper a Puigdemont, és favorable al fet que la formació realitzi unes primàries sobre la candidatura per a les properes eleccions catalanes, que encara no estan convocades.

Les mateixes fonts consideren que aquesta posició d’Artadi és una simple postura dirigida a donar cap a l'exterior una imatge de democràcia interna a JxC, atès que tots els dirigents afins al grup de Waterloo, inclosa la mateixa Artadi, són perfectament conscients que l'elaboració de les candidatures serà feta i imposada per Puigdemont, de manera absolutament personal, i sense compartir amb ningú aquest afer.

En aquest sentit, l'expresident ja té decidit que el cap de llista per Barcelona sigui Jordi Puigneró, actual conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública del Govern de Quim Torra. Tanmateix, Puigdemont, una persona imprevisible i de decisions molt inestables i volàtils, podria canviar de posició a qualsevol moment. En cap cas, però, acceptaria unes primàries, encara que sí que és viable que permeti un simulacre en aquest sentit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat