Publicitat
Confidencial · 22 de Novembre de 2018. 00:30h.

Assetjar jutges, un error

A l'exterior ho veuen molt greu

Assetjar jutges, un error

Imatge de l'habitatge del jutge Llarena a Sant Cugat

L'assetjament dels grups radicals de l'independentisme al magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena, instructor del sumari contra els dirigents independentistes processats pels fets de la tardor del 2017, està sent negatiu per a la imatge del conjunt del moviment independentista català, segons fonts de l'independentisme moderat .

Aquestes fonts es mostren especialment preocupades per l'impacte que aquests episodis estan tenint a l'estranger, on es fa una valoració extremadament negativa que el poder judicial sigui assetjat per grups polítics. Es tracta per tant, d'una situació molt perjudicial per a les opinions que es tenen a l'exterior sobre el moviment independentista català.

El problema, segons les mateixes fonts, és que a hores d'ara els dirigents del moviment independentista català són incapaços de controlar les actuacions dels grups més radicals, que de la seva banda, consideren aquests dirigents uns traïdors que volen acabar amb les possibilitats d’engegar  la república catalana i que han apostat per l'autonomisme.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Anna, Barcelona, 22/11/2018 - 01:45

Es lo que ocurre cuando tienes a un tigre en casa como si fuera un animal doméstico. Al final se acaba comiendo al dueño. Los gurus separatistas es difícil que puedan ser más torpes!