Publicitat
Confidencial · 11 d'Octubre de 2019. 00:10h.

Atès que Espanya és Turquia ...

Ara Puigdemont va de kurd

Atès que Espanya és Turquia ...

Imatge d'una bandera kurda

L'expresident Puigdemont té una especial inclinació, com a d’altres dirigents del moviment independentista català, a comparar el nivell democràtic d'Espanya amb el de Turquia. I ara, ha aprofitat l'actual ofensiva militar de Turquia a territori de Síria contra les milícies kurdes, per equiparar aquesta ofensiva amb la suposada "repressió" espanyola contra Catalunya.

És a dir, que si Espanya és com Turquia, els independentistes catalans, inclòs Puigdemont, són com els kurds. En unes recents declaracions, l’expresident va assegurar, deixant molt clara aquesta comparació, que "en la repressió contra el poble kurd, [Turquia] s'inspira en el que està fent l'Estat espanyol amb els independentistes catalans".

Igualment, l'expresident de la Generalitat de Catalunya va proporcionar una nova mostra de la seva posició contrària a la Unió Europea (UE), criticant que, al seu parer, davant de la "repressió" dels kurds, Europa es mantingui en silenci i vagi "pel món "com" a potència de democràcia i els drets humans".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 11/10/2019 - 23:37

Trilemont más que kurdo es lerdo.

#1 Veciana, Barcelona, 11/10/2019 - 15:54

Hombre,de momento el ejército español no ha bombardeado nada,pero bueno...